HIA zoekt 2 stagiaires (zomerprogramma & projects/media)

Humanity in Action Nederland is een educatieve organisatie op het gebied van mensenrechten, diversiteit en maatschappelijk betrokken leiderschap. Wij hebben plaats voor 2 stagiair(e)s op het kantoor in Amsterdam.

Humanity in Action Nederland is op zoek naar een

1. STAGIAIR(E) ZOMERPROGRAMMA  1 maart – 1 juli 2016

Wij zoeken een hands-on student (WO/HBO) met social skills en interesse in onze thema’s. Vanaf 1 maart help je mee in de organisatie en voorbereiding van het zomerprogramma. Tijdens het zomerprogramma draai je fulltime mee als staff.

Je bent beschikbaar:

Maart: 2 dagen per week (in overleg)

April: 2 dagen per week (in overleg)

Mei: 3 dagen per week (in overleg)

van 28 mei t/m 26 juni: fulltime (ook avonden en weekend)

23-26 juni: slotconferentie in Athene, Griekenland

Na afloop schrijf je een stageverslag en een overdrachtsdocument.

De functie is praktisch en uitvoerend. Als stagiair(e) heb je de mogelijkheid om onderdelen van het zomerprogramma mee te maken. In de voorbereiding van het zomerprogramma komt jouw netwerk van pas en je kennis op het gebied van onze thema’s. Je helpt dan o.a. mee met het maken van het programmaboekje en het voorbereiden van allerlei logistieke zaken.

We zoeken iemand met uitstekende sociale, organisatorische en administratieve vaardigheden; goede spreek- en schrijfvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels; makkelijke samenwerker, accuraat en zorgvuldig; goed in staat zelfstandig te werken en te multitasken; stressbestendig, HBO/WO niveau.

Vergoeding: HIA biedt een stagevergoeding aan per maand en een extra vergoeding tijdens het zomerprogramma. De kosten van de lunches tijdens het zomerprogramma en de reis naar Athene worden door HIA betaald.

Sollicitaties kunnen t/m 14 februari worden gericht aan c.groot@humanityinaction.org en bestaan uit een motivatie (maximaal 1 A4) en je CV (in het Nederlands) ovv ‘sollicitatie stagiair zomerprogramma’.

 
2. STAGIAIR(E)/VRIJWILLIGER PROJECTS & MEDIA 1 maart – 1 juni

We zoeken een handige organisator, met interesse in onze thema’s en goede social (media) skills. Je assisteert het HIA kantoor bij het organiseren van evenementen en community building via sociale media. Er is ruimte voor eigen initiatieven. We bieden een werkplek voor 3,5 maand, minimaal 16 uur per week. (werktijden in overleg) Je ontvangt een vergoeding.

Wie zoeken we?

Student of net afgestudeerd (hbo/wo)

– zelfstandige werker

– accuraat

– verantwoordelijkheidsgevoel

– hands-on

– multitasker

– goede taalvaardigheid NL/EN

Solliciteren doe je door uiterlijk 14 februari een e-mail met motivatie (max.1A4) en CV te sturen aan i.schaap@humanityinaction.org  o.v.v. ‘sollicitatie stage Projects&Media’