Activiteiten van het Senior Fellow Netwerk

Na het zomerprogramma en na afronden van het Actie Plan worden Fellows opgenomen in het wereldwijde netwerk van Senior Fellows. In Nederland organiseren de Senior Fellows regelmatig activiteiten voor het Senior Fellow Netwerk. Op deze pagina vind je verslagen van deze activiteiten, en verwijzingen naar werk, campagnes, opiniestukken en activiteiten van Senior Fellows uit Nederland.

Wat goed dat je Nederlands spreekt

Etnisch profileren en discriminatie in de praktijk. Een persoonlijk verhaal van Nawal Mustafa, voorzitter van het Senior Fellow Netwerk Nederland op de website van Onderhuids.

Rapport Shifting Power and Human Rights Diplomacy: Brazil

Senior Fellow Thijs van Lindert (2012) is een van de redacteuren van het onderzoeksrapport Shifting Power and Human Rights Diplomacy Brazil van de serie Strategic Studies for future human rights policy and practice van Amnesty International. Klik hier voor het rapport.

Annual Dinner – 14 November 2014

Op vrijdag 14 november vond het Annual Dinner plaats te Podium Mozaïek in Amsterdam. Al luisterend naar interessante sprekers, genoten Humanity in Action’s Senior Fellows en andere betrokkenen van een heerlijke maaltijd. Het thema van dit jaar was ‘Zij zijn (ook) hier. Vluchtelingen en andere migranten in Nederland.’

Rapport

Senior Fellows Doutje Lettinga en Thijs van Lindert hebben voor Amnesty International de bundel The Future of Human Rights in an Urban World samengesteld.