def-hia-fb-banner-paginabeeld-kleur

Change makers gezocht!

Wij zijn op zoek naar de jonge leiders van de toekomst! Ben jij maatschappelijk betrokken of wil je dat zijn? Wil je meer weten over mensenrechten, diversiteit, vluchtelingen en discriminatie? Geef je dan snel op voor het gratis Humanity in Action Junior Programma. Je zult drie dagen lang leerzame en interactieve workshops volgen en uitstapjes maken waarin jij kennis opdoet over maatschappelijk onderwerpen en hoe jij zelf een verschil kan maken in de wereld! Het Humanity in Action Junior programma is toegankelijk voor alle VMBO/HAVO/VWO scholieren van 14-18 jaar. Na afronding van dit programma krijg je ook een officieel HIA Junior certificaat!

Het programma bestaat o.a uit een workshop over institutioneel racisme, het Nederlanderschap en intercultureel dialoog verzorgd door mensenrechten activist Tugba Öztemir. Daarnaast zullen de Jongerenvertegenwoordigers naar de Algemene Vergadering van de VN Sahar Afzal en Elian Yahye een gastles verzorgen waarbij zij de input, die zij meekrijgen van de jongeren, gebruiken om jongeren in Nederland een stem te geven bij beleidsmakers. Tijdens dit programma zal er ook een debat georganiseerd worden waarbij de VVD, PvdA, CDA & Groenlinks aanwezig zijn om te discussiëren over mensenrechten en de botsingen tussen grondrechten. Hierbij krijgen de jongeren de kans om mee te debatteren en kritische vragen te stellen!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij jezelf ontwikkelen en een verschil maken in de wereld? Meld je dan aan t/m 20 december en geef een motivatie van 150 woorden waarom jij aan dit programma wil meedoen. Vul het webformulier hier in. Het aantal plekken is beperkt dus wees er snel bij!
Waar? Keizersgracht 177, Amsterdam.
Wanneer? 4-6 januari 2017
Hoelaat? 10:00-16:00
Kosten? Gratis, incl.lunch
Reiskosten worden vergoed in overleg

 

Klik hier om je aan te melden

HIA_TONYS_JUL16_411

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Janivo Stichtinglogo Janivo klein