VoteEuropa – Laat je stem horen tijdens de Europese verkiezingen 23 mei, 2019!

Foto : Democracy Fellows 2019.

In het voorjaar van 2019 is Humanity in Action een samenwerking gestart met de Migration Policy Group (MPG, Brussel) om het project VoteEuropa te lanceren. VoteEuropa is een onpartijdige campagne, gesponsord door het Europees Parlement, om burgers van de Europese Unie aan te moedigen te stemmen voor de verkiezingen van het Europees Parlement in mei 2019.

Om de registratie en opkomst van EU burgers, genaturaliseerde migranten, vluchtelingen, en adolescenten van diverse achtergronden tijdens de verkiezingen te verhogen zijn zogenaamde Democracy Fellows geworven in Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland en Polen.

Humanity in Action Nederland verwelkomt Marlon Lacsamana, de Democracy Fellow van Nederland. Met de hulp van MPG zal Marlon vrijwilligers werven uit focusgroepen en hen ‘train-de-trainers- trainingen’ geven zodat zij op hun beurt online en face- to- face trainingen kunnen verzorgen, social media acties kunnen doen, en in staat zijn video’s en meertalige media te produceren. Dit om mensen naar de stembus te krijgen!

Benieuwd hoe jij onze Nederlandse Democracy Fellow Marlon kan ondersteunen? Lever een bijdrage door:

>> Op vrijwillige basis te helpen met het vertalen van teksten, te figureren in promotie video’s , te assisteren tijdens evenementen, en het project te introduceren binnen je netwerk;

>> De VoteEuropa Nederland Facebook pagina te liken;

>> Lid te worden van de VoteEuropa Nederland Facebook groep;

Voor meer informatie over VoteEuropa bezoek de website, of stuur een mail naar Marlon via: marlon@voteeuropa.eu.

Het VoteEuropa project is mede gesponsord door het Europees Parlement. Het project weergeeft enkel de standpunten van MPG en zijn partners. Het Europees Parlement is niet verantwoordelijk voor welk gebruik van informatie dan ook door het VoteEuropa project.