STAGE OPROEP!

Humanity in Action Nederland onderwijst, inspireert en verbindt scholieren, studenten en young professionals op het gebied van mensenrechten, inclusiviteit en democratie.

Wij bieden een stageplaats aan voor een STAGIAIR(E) COMMUNICATIE & PROGRAMMA’S vanaf half september 2018 voor een periode van 6 maanden (min. 24 u per week).

Wie zoeken we?
Wij zoeken een ondernemende student (WO/HBO) of net afgestudeerde die met veel enthousiasme ons kantoor in Amsterdam komt versterken. Wij zijn op zoek naar een handige organisator met sterke social (media) skills en interesse in – en ervaring met – de thema’s waar wij op werken. Het helpt daarbij als je bezit over uitstekende sociale, organisatorische en administratieve vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en sterke spreek- en schrijfvaardigheid (zowel in het Nederlands als in het Engels). Wij verwachten dat je accuraat en zorgvuldig werkt en dat je goed in staat bent je op eigen initiatief en zelfstandig in te zetten voor afwisselende werkzaamheden.

Je verantwoordelijkheden
Je neemt de lead in community building op social media, onze privacy policy en website. Je assisteert het Humanity in Action Nederland kantoor bij het organiseren van programma’s. Daarnaast spring je bij ter ondersteuning van de algemene werkzaamheden op kantoor.

Wat wij je bieden
Bij Humanity in Action Nederland sporen wij je aan pro-actief te werk te gaan. Je krijgt als stagiair(e) veel eigen verantwoordelijkheid en daarmee de ruimte te groeien en veel te leren. Wij bieden een bescheiden maandelijkse vergoeding en een zeer leerzame stage-ervaring in het hart van Amsterdam!

Sollicitaties kunnen t/m 17 oktober worden gericht aan l.lasance@humanityinaction.org t.a.v. Laura Lasance. Graag ontvangen wij je motivatie (maximaal 1 A4) en CV o.v.v. ‘Sollicitatie Stage Programma’s en Communicatie’.