Vacature Stagiair(e) Zomerprogramma

Stagiair(e) Zomerprogramma – begin april tot half juli 2018 – gemiddeld 16 uur per week (MBO/HBO/WO)

Wij zoeken een hands-on student (MBO/HBO/WO) met social skills en interesse in onze thema’s, voor een fantastische stageplek (werktijden in overleg). Het aantal uren dat je werkt variëren van 16 uur per week in de eerste maanden, tot full-time tijdens het zomerprogramma (8 juni-8juli 2018).

We zoeken iemand met uitstekende sociale, organisatorische en administratieve vaardigheden; goede spreek- en schrijfvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels; makkelijke samenwerker, accuraat en zorgvuldig; goed in staat zelfstandig te werken en te multitasken. Het is jouw taak om het zomerprogramma te helpen organiseren en uiteindelijk het zomerprogramma zelf ook mee te maken als onderdeel van de staff. De maanden april en mei zijn je taken uiterst gevarieerd. Van het werven van gastgezinnen tot het regelen van locaties tot het samenstellen van een reader voor de deelnemers. In de maand juni maak je als staff het gehele programma mee, inclusief de eindconferentie in Straatsburg, en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Er is een stagevergoeding. Tijdens het zomerprogramma krijg je een beurs.

Sollicitaties kunnen t/m 30 maart worden gericht aan Yannick Servais, y.servais@humanityinaction.org en bestaan uit een motivatie (maximaal 1 A4) en je CV o.v.v. ‘sollicitatie stage zomerprogramma’.

Lees hier alles over het zomerprogramma!